Vuosikokous pe 26.3.2021 - Etänä ja yksipäiväisenä! ILMOITTAUDU mukaan täältä!

1.3.2021

Covid-19-epidemia estää meitä edelleen kokoontumasta kaikki paikan päälle, joten kokous järjestetään etäyhteyksin ja yksipäiväisenä, pe 26.3. Jäsenistöltä tullut palaute syyskokouksen 2020 osalta oli erittäin myönteistä, ja niinpä vuosikokouksen 2021 runko myötäilee viime syksyn hyväksi koettua muotoa. 

ILMOITTAUTUMINEN: 

Ilmoittautuminen tehdään tästä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautumisaika päättyy 24.3. 

Osallistumismaksut, etäosallistuminen 
17.3.2021 mennessä 150 € 
18.3.2021 alkaen 200 € 
Osallistuminen on maksutonta eläkeläisille. 

Pyydämme ilmoittamaan ilmoittautumislomakkeella myös, haluatko osallistumistodistuksen (se toimitetaan tapahtuman jälkeen sähköpostitse). 

Ilmoittautuminen yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen (pe-aamuna, ennen tieteellisen osuuden alkua) 

Sääntömääräinen (hallinnollinen) vuosikokous edeltää kokouksen tieteellistä osuutta (26.3. klo 8:30-9:00). Sääntömääräiseen vuosikokoukseen ilmoittaudutaan erikseen; ilmoittautumislomakkeella yhdistyksen jäseniltä kysytään myös osallistumisesta tähän kokoukseen. Sääntömääräiseen vuosikokoukseen ilmoittautuneille lähetetään erillinen Teams-osallistumislinkki. 

Maksut ja vahvistukset 

Onnistuneesta ilmoittautumisesta tulee välittömästi ilmoitus sähköpostiisi. Jos olet ilmoittautunut maksullisena osallistujana, saat myös sähköpostin, jonka liitteenä on osallistumislasku. 
Osallistumislinkki lähetetään vuosikokousta edeltävänä päivänä 25.3. ilmoittautumislomakkeella antamaasi sähköpostiosoitteeseen. 

Peruutusehdot

Kaikki peruutukset ja ilmoittautumista koskevat muutokset on tehtävä kirjallisesti kongressitoimisto Taviconille sähköpostitse kongressi.toimisto@tavicon.fi. 
Mikäli maksullinen osallistuminen perutaan kirjallisesti viimeistään 17.3.2021, osallistumismaksu palautetaan vähennettynä toimistokuluilla 30 €/hlö. Tämän päivämäärän jälkeen tehdyistä peruutuksista tai osallistumatta jättämisistä maksua ei palauteta. Osallistumisen voi kuluitta siirtää toiselle osallistujalle samasta organisaatiosta. 

Tiedustelut 
Mikäli sinulla on ilmoittautumiseen tai maksamiseen liittyviä kysymyksiä, otathan yhteyttä kongressitoimisto Taviconiin sähköpostitse kongressi.toimisto@tavicon.fi tai puhelimitse 03 233 0400, projektikoordinaattori Piia Kumpuvaara tai projektipäällikkö Pia Banerjee-Rikkonen.