Suomen Nefrologiyhdistyksen Syyskokous 2022

Ilmoittautuminen Sähköinen ilmoittautumislomake löytyy osoitteesta .  

Ilmoittautumisaika päättyy 5.10.2022.  

Pyydämme ilmoittamaan ilmoittautumislomakkeella, haluatko osallistumistodistuksen, joka toimitetaan tapahtuman jälkeen sähköpostitse. Lomakkeella voi ilmoittautua myös torstaina 13.10 järjestettävään Presymposiumiin ja sen yhteydessä tarjottavalle lounaalle. Ilmoittautuminen, yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous (vain SNY:n jäsenille). 

Ilmoittautumislomakkeella yhdistyksen jäseniltä kysytään osallistuminen sääntömääräiseen syyskokoukseen 14.10. klo 8:30-9:00. Sääntömääräiseen syyskokoukseen ilmoittautuneille lähetetään erillinen osallistumislinkki. 

Majoitus Osallistujat voivat varata majoituksen suoraan Hilton Helsinki Kalastajatorpasta. Huoneita on saatavilla rajoitettu määrä, joten majoitusvaraus kannattaa tehdä mahdollisimman hyvissä ajoin, kuitenkin viimeistään 28.9. mennessä. 

Huonehinnat/vrk: 149 EUR / yhden hengen huone 169 EUR / kahden hengen huone Hinnat sisältävät aamiaisen (ALV 14 %), huoneosuuden ALV:n (10 %) sekä saunan. Hotellihuoneet luvataan käyttöön saapumispäivänä aikaisintaan klo 15.00. Jokainen majoittuja vastaa itse omista majoituskuluistaan ja on vastuussa omista huonevarauksistaan. Ensisijaisesti huonevaraukset pyydetään tekemään  varauslinkin kautta. Linkin kautta pääsee suoraan varaussivustolle, jonne alennukseen oikeuttava koodi on valmiiksi täytetty. Kaikkiin yksittäisiin majoitusvarauksiin tarvitaan varaajan luottokorttitiedot varauksen takuuksi. Varaustunnus on G2NEFA.  

Varaukset voi tehdä myös puhelimitse +358 (0)9 45811 tai sähköpostitse: helsinkikalastajatorppa@hilton.com. Varaustunnus ”G2NEFA” pyydetään mainitsemaan erikoishinnan takaamiseksi. 

Maksut ja vahvistukset Onnistuneesta ilmoittautumisesta tulee välittömästi ilmoitus sähköpostiisi. Etäosallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille keskiviikkona 10.11. ilmoittautumislomakkeella annettuun sähköpostiosoitteeseen. Peruutusehdot Kaikki peruutukset ja ilmoittautumista koskevat muutokset on tehtävä kirjallisesti kongressitoimisto Taviconille sähköpostitse kongressi.toimisto@tavicon.fi. Mikäli maksullinen osallistuminen perutaan kirjallisesti viimeistään 12.9.2022, osallistumismaksu palautetaan vähennettynä toimistokuluilla 30 €/hlö. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista osallistumismaksua ei palauteta, ei myöskään peruuttamatta jääneistä osallistumisista. Osallistumisen voi kuluitta siirtää toiselle osallistujalle samasta organisaatiosta. 

Tiedustelut Mikäli sinulla on ilmoittautumiseen tai maksamiseen liittyviä kysymyksiä, otathan yhteyttä kongressitoimisto Taviconiin sähköpostitse kongressi.toimisto@tavicon.fi tai puhelimitse 03 233 0400, projektikoordinaattori Piia Kumpuvaara tai projektipäällikkö Pia Banerjee-Rikkonen.